Kropp och hälsa

Mår skit?. Folk som är arga och har skrivit inlägg om Kropp och hälsa. Vem har inte åsikter om Kropp och hälsa? Har du problem, ilska eller är arg om Kropp och hälsa också?.

Kropp och hälsa

MINA FKN FÖRÄLDRAR!

3 jul , 2015  

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT MINA FÖRÄLDRAR SKA VARA EMOT MIG HELA JÄVLA TIDEN! ELLER FÖRRESTEN NEJ DOM ÄR EMOT ALLT! ELAKA SKÄMT OM EN INVANDRARE/ MIN TRÄNARE SOM ÄR SÅ JÄVLA SCHYSST ATT DET INTE GÅR OCH SÅ KOMMER DOM OCH TEX KALLAR HONOM ”TURK PÅ BURK” ELLER TYP ”BÖNRULLARE” AAAAHHHH! SEN HAR VI PIERCINGAR OCH TATUERINGAR OCKSÅ! JAG VILL HA DET NÄR JAG FYLLER 18 FÖR ATT DET ÄR ”JAG”. MEN NÄÄ MINA GLÄDJEDÖDARE TILL FÖRÄLDRAR SÄGER NÄMLIGEN SÅ HÄR ”VI SKULLE BLI VÄLDIGT BESVIKNA OCH TYCKA ATT NÅGOT HAR GÅTT FEL I DIN UPPFOSTRAN” VAFAN!? TACK SÅ JÄVLA MYCKET DÅ KUK OCH FITTAN! SEN TYCKER DOM ATT MAN SKA BRY SIG SÅ SJUKT MYCKET OM VAD ANDRA TYCKER OM EN. MAN SKA INTE FÅ GÖRA KONSTIGA SAKER FÖR DÅ TYCKER ALLA ATT MAN ÄR DUM I HUVET! DET ÄR JU DOM SOM SKA STÖTTA OCH SÄGA ATT MAN SKA SKITA I VAD ANDRA TYCKER BLA BLA. MEN NEJ TYDLIGEN INTE. NÄR JAG FLYTTAR HEMIFRÅN SKA JAG FAN BRYTA DEN JÄVLA KONTAKTEN MED DOM 2 IDIOTERNA!!!!! JAG SKA INTE FÅ VARA MIG SJÄLV UTAN JAG SKA VARA DEN PERFEKTA DOTTERN SOM SER SÖT UT OCH SNÄLL MEN VET NI VAD JAG TYCKER OM DET? NEEEEEE EEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEE EEEEEEEEEJ !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! JÄVLA FITT IDIOTER NI GÖR MIG SÅ JÄVLA LACK! HOPPAS FÖR I HITLERS NAMN ATT NI LÄSER DETTA SÅ FÅR NI LÄRA ER VAD FAN JAG TYCKER OM ER EFTERSOM DET ÄR SÅ FUCKING JÄVLA FITT VIKTIGT ATT VETA VAD ANDRA TYCKER OM EN! HOPPAS NI BRINNER I JÄVLA HELVETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kropp och hälsa

Mensvärk

16 jan , 2015  

jjävla skit har så jävla mkt mensvärk vet inte hur jag ska hantera det kommer dö en lång och plågsam död nu..!!!!!!! hat