Media

Journalister är dumma i huvudet. Folk som är arga och har skrivit inlägg om Media. Vem har inte åsikter om Media? Har du problem, ilska eller är arg om Media också?.

Media

JÄVLA STEAM

7 jan , 2015  

VARFÖR SKA STEAM LIGGA NERE FÖR NÄR MAN SKA BETTA PÅ MATCHER OCH BLI RIK? ELLER JA IAF FÅ MER PENGAR ÄN VAD JAG HAR NU?!!!!!!!!!!!!! LÅT MIG BETTA IFRED SÅ JAG KAN GÅ OCH SOVA.

Media

Så jävla less på allt

26 mar , 2014  

Körde fast redan när jag skulle välja kategori, fick bli media men jag är less på allt, VARFÖR FINNS INTE KATEGORIN ”ALLT” att välja. Jag börjar med media, får återkomma om andra teman nån annan gång.

Allt ballar ur, nätet suger, miljardtals sidor men inget intressant, sida efter sida med dynga, vem fan är rebecka-stella och framför allt vad gör hon hon, vad tillför hon och hennes likar.
-INGENTING, INTE ETT JÄVLA SKIT. Blir så jävla förbannad på allt sånt innehållslöst skräp som inte tillför världen nåt vettigt. Hur fan kan vi tillåtit att låta tillvaron glida iväg så jävla fullständigt av vägen utan att reagera. Nätet, denna fantastiska skapelse en gång i tiden, info, tips, nyheter, frihet utbyte av kunskap och information, ett gigantiskt bibliotek som numera är….. skit, reklamfinansierat skit för att vara petig.
Allt vackert, bra och gott som människosläktet uppfinner, görs om, förvanskas, korrumperas och förvandlas till dynga efter ett tag, och snabbare och snabbare går det. Så jävla typsikt, det räcker inte bara på nätet, nej vi har alltid gjort detta med allt. Vi verkar fullständigt uppslukade av att gräva hål som vi kan trilla ner i, och när vi väl trillat ner nöjer vi oss med det? Nej för fan, varför inte fortsätta gräva lite till, vi kan alltid lyckas göra saker värre än vad de är, varför sluta.

Vill man läsa nyheter så får man till sig mer av vad som händer i världen om om man läser skvallerblaskor: expressen och aftonbladet, nyhetstidningar, ett skämt är vad de är, dn och svd är på väg dit med stormsteg. Varför fortsätta förmedla nyheter, alla ska förmedla skvaller och föra fram helt okända personer som bloggar om sina drömskor och att de vaknade en morgon och kände sig ofräscha och ska detoxa lite.
Vafan är detta, för några år sen kunde man faktiskt läsa nåyheter på nätet, nu är den trovärdigaste nättidningen Metro, vad i helvete, en tidning som alltid varit gratis är den med minst reklam i och trovärdigatse reportagen, det är ju för fan en skandal som borde få alla andra tidningar att skämmas ta mig fan.

Cirkeln är sluten, jag är tillbaka i rebecka stella och hennes likars värld, jag kommer inte längre. Jag undrar om anställda på dessa tidningar kan lägga sig på kvällen och helt ärligt rannsaka sig själva och komma fram till att de tillfört världen något vettigt under dagen.
Så jävla trött och less har fått nog.

Och nu återstår det 1% batteri på paddan, skriver in i det sista med att trycka på ”sänd” vem vet detta kanske aldrig når fram till er alla.
Så jävla typsikt i så fall, ytterligare 20 förlorade minuter bortslösat på nätet som jag kunde gjort nåt vettigt på, gått och dragit täcket över huvudet istället och sovit.

Jävla skit är vad det är helt enkelt och tröttsamt när man inser att man är en del av det, en svårsmält ironi i det hela som gör mig ännu mer förbannad på allt…