Allt

Arg på livet

29 jul , 2014  

tänkte bara skriva av mig lite. Jag är så sur på allt och vet inte vad jag ska göra med den här ilskan. Det är inte första gången detta har hänt heller. Är både frustrerad, arg, trött att jag inte orkar göra något snart. Man gör sitt bästa men ändå räcker det tydligen inte. Vad vill människorna i min närhet ha ifrån mig? Önskar jag kunde starta om allting eller helt enkelt radera personerna från mitt liv. Jag vet inte hur länge jag orkar hålla inne all denna ilska. Jag kommer att explodera snart.


1 Response

  1. cecilia skriver:

    Hej Arg,
    Jag hamnade på din blogg av en slump. Tro det eller ej men det kommer bli bättre. Jag lovar!
    Vet du att det finns en organisation som heter Mentor Sverige där du kan få en vuxen kompis som bara är din! Jag är 34 år och kompis med en 16åring. Vi hänger, går på bio och snackar om varför man är arg tex. Det är gratis och för alla ungdomar mellan 13-17år. Gå med! mentor.se

    Ha det fint!

Kommentera