Allt

Folk som är arga och har skrivit inlägg om Allt. Vem har inte åsikter om Allt? Har du problem, ilska eller är arg om Allt också?.

Allt

jb

3 jul , 2015  

jag måste plugga till no provet men det e svårt fuck my life

Allt

VÄDRET!!!!

11 maj , 2015  

Jag är så jävla fucking arg på victor. Att han bara tror han kan sitta där och bestämma vädret tycker jag inte äär okej!!!

Allt

ARG SOM FAAN

11 maj , 2015  

Lastbil

BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ ALLT NU FÖR TIN. SKOLAN,PENSIONÄRER,VISSA INVANDRARE!!! SKOLAN ÄR ETT JÄVLA PISS STÄLLE! VARFÖR I HELA FUCKING JÄVLA HELVETET SKA JAG LÄRA MIG VAD 228293829382938923 GÅNGER 4384349839483948 DELAT PÅ 0.2342 ÄR? NÄR MITT JÄVLA DRÖM JOBB ÄR LASTBILS CHAFFIS!!!!!!!! FUCK ALLTSÅÅ, OCH ALLA JÄVLA SEGA PENSIONÄRER!?! ÅLDERDOMS HEM LIKSOME!! LUKTAR JU FÖRFAN SKIT OCH VEM FAN VILL BO DÄR? OCH VISSA FUCKING INAVRARE SOM BARA LALLAR RUNT PÅ FUCKING BIDRAG!! OCH PRATAR SOM EN JÄVLA BABBE FAN. HELVETES FUCKING SKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt

fuck off

11 maj , 2015  

FAN ASSÅ, MAN BLIR SÅ JÄVLA SUR PÅ ALLT JÄVLA SKIT NU FÖR TIDEN!! BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ ALLA FJORTIS OCH HUR FOLK BEETER SIG!!!! FITTA ALLTSÅ, OCH ALLA JÄVLA IDIOTER SOM ÄR UTE PÅ VÄGEN OCH KÖR? JÄVLA PENSIONÄRER SKA INTE UT PÅ VÄGEN. BLIR SÅ JÄVLA LACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt

Pissmens

8 maj , 2015  

killar

Jag är arg på min fucking mens som förstör mitt liv och ingen bryr sig!
Ni killar måste fan ha det bra!

Allt

Så j**** less!

8 maj , 2015  

städa

Jag är så jävla trött/less/arg/pissförbannad!
Vet nog inte riktigt på vad, jo jag vet men det är så svårt att reda ut men jag börjar:
Saker att göra hela tiden
Kanske blir arbetslös
har nya jobb att välja på men vet inte vilket jag ska välja
Måste städa
Måste storhandla
Ligger efter med träningen
får inget gjort
måste hitta ett nytt sommarställe
måste sälja ett sommarställe
varför kan jag inte ta en sak i taget?
Vill inte jobba
barnen tar mycket tid
måste sälja båten

Så där nu har jag skrivit av mig!
Känns det bättre? Nja , knappast.
Har jag I-landsproblem? Ja säkert men det blir fan intye bättre för det.

Va fan ska jag börja!!

Pust!!

,

Allt

Jävla idiot bror!!!!!!!!!!!!!

21 feb , 2015  

Är så in i helvetes förbannad på min bror!!!!!! Jävla idoler!!! Min bror vill aldrig hitta på något och han kommer alltid med bortförklaringar. ”Jag ska vila”, ”jag ska lyssna på ljudbok”, ”jag ska träffa en kompis”. Den kompisen som han brukar säga namnet på gillar mig och jag gillar honom. Då skulle han ju kunna säga att jag kan hänga med. Är han helt jävla vrickad???? Han tror dessutom att han är bäst i världen och jag HATTAR HONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt

HUR KAN MAN BLI FÖRNEDRAD AV SON LÄRARE?

2 feb , 2015  

JAG ÄR RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAD PÅ MIN LÄRARE!! det är väl inte mitt jävla fel att jag inte kan matte, han kan inte förklara vad 1+1 är, helt fucking jävla seriöst asså!!! frågar man honom något sucksr han och skiter i vad i helvete den dummaste i klassen har sagt!!!!

Allt

Horrektor

28 jan , 2015  

Skolan

JAG HATAR MIN JÄVLA FITTSKOLA OCH MIN REKTOR ÄR HEÖT JÄVLA CP STÖRD!!!!!! EN KOSSA SKULLE LÄGGA UPP ETT SCHEMA BÄTTRE!!!! ALLT HAN GÖR SUGER FUCKING GETBALLR JAG HAAATAAARRR HAAAANNNN HAHAJEISKNSBWLSÖWÖLSBDBJWLWKDKKA HAN ÄR FUL OCH D HAN TROR HAN ÄR SÅ JÄVÖA BRA MEN INGEN GILLAR HOBOM
BSJSHKkwowpowkwkwkwlwosoos ALLT HAN INNFÖRT SUUGER OCH ALLT ÄR DÅLINGT HUR SVÅRT KAN DET FUCKING VA JÄVLA FITTBYLLE DRA ÅT HELVETE DU HAR FÖRSTÖRT SÅ HÄVLA MYCKET SIN FETA HYBRISKUK FITTSÄR AAAAAAAAAAAAAAAAA JÄVLA IQBEFRIADE FISKMÅS DU ÄR DUM

Allt

jävligt arg

5 jan , 2015  

jag är bara jävligt arg på allt och alla och denna förbannade värld. Helvete.

Allt

prata

5 jan , 2015  

Satan va störa männskior e!!!!! Som prata fan hela tiiden sim du har har en jälva käk träningsapparat i käkten .. försöker ha lungt här hååll käft!!!!!!

Allt

Ebba

4 jan , 2015  

Jag är arg på mig. Jag är arg på dig. Jag är arg på samhället. Jag är arg på kärleken. Jag är arg på livet. JAG ÄR ARG PÅ ALLT, VARFÖR EXISTERAR ENS DEN DJÄVULSKA PLANET?!?!?!