Sex och relationer

bror med flickvän

28 maj , 2014  

Blir så jävla arg för jag fårbara skit i slutändan även fast jag är den som är snäll. Min bror bor hos mig en månad och jag sa att det är okej att hans tjej(som jag aldrig träffat) får hälsa på och bo här i helgen.
Nu är det söndag och ingen av dom har sagt ett skit till mig. Bruden har inte ens kommit fram och presenterat sig och tacka för att jag lät henne komma hit. Känner inte att det är mitt ansvar att presentera mig först i MITT hem. Har knappt fått sovit något för att dom levt loppan och jag jobbat, och de fattar såklart inte varför jag är arg. Idag när hon åker hem är det jag som kommer få stå och ta skit och bli uppfattad som en jävla häxa , bara för att jag varit tvungen att hålla mig borta från mitt eget hem en hel helg. JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!


Kommentera