Sex och relationer

Sex och relationer. Folk som är arga och har skrivit inlägg om Sex och relationer. Vem har inte åsikter om Sex och relationer? Har du problem, ilska eller är arg om Sex och relationer också?.

Sex och relationer

Jävla brud alltså…

11 maj , 2015  

Kärlek

Jag fattar ärligt talat inte vad det är för jävla fel i huvudet på en viss brud som numera låter sitt dåliga humör och mentala illamående gå ut över mig…om hon nu ska fortsätta med att köra det stuket, ja då vettefan om hon och jag överhuvudtaget har någon framtid tillsammans…

Sex och relationer

ARG

8 maj , 2015  

Jag är så arg på mig själv! Jag vet att jag har en depression men det ger mig inte rätten till att göra vissa saker…men det bara ähnder! Jag vet inte vad jag ska göra när jag inte får nån jävla hjälp någonstans ifrån OCH det gör i sin tur att jag tar ut min ilska på ALLT! och jag vill inte det.jag vill inte ha det såhör.jag vill vara den jag vet att jag egentligen är men just nu tar sorgen,ilskan,ångesten och hatet över mig.

Sex och relationer

jävla fan

12 feb , 2015  

blomma

här fixar man massa jävla myss skit och så slutar det med att personen på andra ängen skickar massa jväla pikar på att ingenting duger ”kom ihåg att det ska vara specielt” ”jag vill inte x eller x eller x” ”har du köpt nått till mig? *nej, facktist inte… har du köpt till mig?* ”Kanske, vet inte…”

JAG ORKAR INTE DETTA. SLUTA VARA SÅ JÄVLA JOBBIG

Sex och relationer

din mamma e fet

12 feb , 2015  

Jag blir arg när jag ser din mamma, för jag får slut bensin när jag kör runt henne.

Sex och relationer

KANINHORA

27 jan , 2015  

Kanin

VARFÖR ÄR MIN JÄVLA CP ”KOMPIS” HELT STÖRD I HUVUDET? VARFÖR KAN HON INTE UPPFÖRA SIG??? JAG KOMMER INTE FINNAS DÄR OCH STÄLLA UPP NÄR FAN HON VILL OCH JAG BLIR SÅ ARG!! MAN KAN INTE IGNORERA MIG TOTALT OCH SEN SKICKA IVÄG ETT MESS OCH BA VAKTA MIN JÄVLA HORKANIN, DET FUNKAR FAN INTE SÅ!! HA DINA PRIORITERINGAR RÄTT FÖR DIG, OCH SÅ HAR JAG MINA RÄTT FÖR MIG. DRA ÅT HELVETE KÄRA DU

Sex och relationer

Jävla liberala svin

26 jan , 2015  

Jag hatar dig så mycket idag, jag hatar dig så jag skulle kunna kräkas. Jag är trött på att du liknar din pappa mer och mer. Jag är trött på att jag är den som är konstig för att jag vill vara aktiv och ha roligt. Du är så jävla fet och äcklig och du äcklar mig så mycket idag. Igår så sårade du mig med din vidriga människosyn och jag vet ärligt inte varför jag är ihop med dig. Jag är trött på att du leker nåt jävla vuxenliv. Dina vidriga beteenden är äcklar mig. Jag blir äcklad av dig, så äcklad och jag är så jävla arg på dig. Du ska fan inte försöka liva upp mitt humör för då bryter jag benet av dig.

Sex och relationer

Idioter

26 jan , 2015  

Hatar alla. Så falska. Äckliga jävla lögnare. Att man inte ens kan stå för vad man gör? Så fega. SUG. DÖ.

Hur ska man kunna sova nu då?

Sex och relationer

vänner som börjar behandla en som ytligt bekanta

22 jan , 2015  

Jag blir så arg och sårad på en gammal vän som lovar att träffas ”nästa vecka”, ta en fika på stan, gång på gång, och det blir aldrig något. Kan hen inte bara säga rakt ut att jag känner inte för att vara din nära vän längre, ha ett gott liv, hejs svejs!!!!!! Först blir jag bara jävligt ledsen och sårad för jag känner ju att jag mist något mycket värdefullt, en riktig vän sedan många år. Sen blir jag jävligt ARG, ARG, ARG. ARRRRGGGGG!!!

Sex och relationer

Fy fan för oklara människor!

16 jan , 2015  

Det finns inget värre än män som är oklara i vad de vill – SKÄRP ER ELLER SLUTA KONTAKTA MIG!!!! Antingen vill man ses , eller så vill man det inte. Män måste lära sig! Är så arg på beteendet att vara oklar!!!!

Sex och relationer

FALSKA JÄVUL

16 jan , 2015  

HJÄRNLÖSA MÄNNISKOR SOM LJUGER OCH ÄR OTROGNA FALSKA MOT ENS VÄN ÄR DET HEMSKASTE SOM FINNS MOT ENS VÄN. DET HAR MIN VÄN BLIVIT UTSATT FÖR DEN JÄVLA HÖKEN SOM HAN NU KOMMER ATT KALLAS I VÅRAT KOMPISGÄNG HAN GÅR PÅ SAMMA SKOLA OCH KLARAR INTE AV ATT PRATA ENSAM UTAN BEHÖVER EN BACKUP BITCH HELA TIDEN!!!

Sex och relationer

IDJUT brudar de finns! -.-

15 okt , 2014  

Hatar seriöst tjejer ibland.. Just när vi börjar skapa ett förhållande så blir hon förbannad? Bara för jag snackar med en kill kompis på skype samtidigt som henne, jag och polaren snackar i gåtor pga att jag vill ej att hon ska veta om mitt förlutna! Och sen skriver hon bara – Dissa mig för honom och prata i gåtor gör det. Sen skriver jag att vi lämnar samtalet å ringer varandra på telefonen ist alltså till bruden. Hon har nu inte svarat på över 3 timmar inte på sms, facebook eller telefon. och nu funderar ja på att dra över till henne å fråga vafan hon håller på med! Shit vad jag är less!

// P

Sex och relationer

bror med flickvän

28 maj , 2014  

Blir så jävla arg för jag fårbara skit i slutändan även fast jag är den som är snäll. Min bror bor hos mig en månad och jag sa att det är okej att hans tjej(som jag aldrig träffat) får hälsa på och bo här i helgen.
Nu är det söndag och ingen av dom har sagt ett skit till mig. Bruden har inte ens kommit fram och presenterat sig och tacka för att jag lät henne komma hit. Känner inte att det är mitt ansvar att presentera mig först i MITT hem. Har knappt fått sovit något för att dom levt loppan och jag jobbat, och de fattar såklart inte varför jag är arg. Idag när hon åker hem är det jag som kommer få stå och ta skit och bli uppfattad som en jävla häxa , bara för att jag varit tvungen att hålla mig borta från mitt eget hem en hel helg. JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!