Föräldrar

Arg på föräldrar, mamma och pappa. Folk som är arga och har skrivit inlägg om Föräldrar. Vem har inte åsikter om Föräldrar? Har du problem, ilska eller är arg om Föräldrar också?.

Föräldrar

Så fucking jävla fitt arg

5 jan , 2015  

Fyfan!!!!!!!!!!!!!! Så jävla äckligt arg!!!!!!!!! Hatar inte min pappa men han är så jävla fitt sträng, ni anar inte. Jag har inte gjort något dåligt alls, jag städar huset varje dag och tar hand om mina syskon (OCH DET ÄR JULLOV). DEt är inte det värsta, utan det värsta är att jag ALLLLDDDDRRIIIGGG får träffa kompisar. Min pappa skäller ut mig för varje gång jag frågar om jag får träffa någon, jag har aldrig i hela mitt liv festat eller gjort nåt dumt och endå blir han äckligt arg så fort jag frågar!!!! Sen blir han så jävla arg PÅ MIG om tillexempel köket är lite smutsigt, han säger jag vi lever äckligt osv fastän jag städar varje dag!!!!!! Har gråtit i nån timme. Hatar mitt jävla liv!!! Vill att han ska va som min mamma, jag älskar henne mest och gråter varje gång när jag tänker på henne!!!!

Föräldrar

Ååhhh

7 aug , 2014  

Uugh! Vad händer när man kör in en båt i helvetet? För-i-helvete. Jo det vill jag bara skrika när mamma säjer att jag ska gå och lägga mig 23 för att den skitbra filmen (som jag har sett fram imot i nästan en vecka) slutar, så sent som 24! Jag är faktist 13 och borde ändå få vara uppe lite senare än så. Det är inte så att det är skola imorgon heller utan det är hälften igenom hela jävla sommarlovet. Fine, jag kanske går och lägger mig lite för sent men få kan ju jag bara få sova lite på morgonen ? Nej nej nej dem ska väcka mig 9 på morgonen och säja : vi ska åka till stranden. ”Okej” säjer jag för att verka lite positiv även fast jag är arg för att jag inte fick se slutet på filmen. ”Micke, var är den positiva attityden, jag vill se lite action! Nej, du går och lägger dig för sent”…..