Föräldrar

Så fucking jävla fitt arg

5 jan , 2015  

Fyfan!!!!!!!!!!!!!! Så jävla äckligt arg!!!!!!!!! Hatar inte min pappa men han är så jävla fitt sträng, ni anar inte. Jag har inte gjort något dåligt alls, jag städar huset varje dag och tar hand om mina syskon (OCH DET ÄR JULLOV). DEt är inte det värsta, utan det värsta är att jag ALLLLDDDDRRIIIGGG får träffa kompisar. Min pappa skäller ut mig för varje gång jag frågar om jag får träffa någon, jag har aldrig i hela mitt liv festat eller gjort nåt dumt och endå blir han äckligt arg så fort jag frågar!!!! Sen blir han så jävla arg PÅ MIG om tillexempel köket är lite smutsigt, han säger jag vi lever äckligt osv fastän jag städar varje dag!!!!!! Har gråtit i nån timme. Hatar mitt jävla liv!!! Vill att han ska va som min mamma, jag älskar henne mest och gråter varje gång när jag tänker på henne!!!!


Kommentera