Politik och samhälle

Folk som är arga och har skrivit inlägg om Politik och samhälle. Vem har inte åsikter om Politik och samhälle? Har du problem, ilska eller är arg om Politik och samhälle också?.

Politik och samhälle

HATA!!”!!!!!!Q°

5 dec , 2014  

ÄR KILLAR TVUNGNA ATT KASTA VATTEN PÅ EN ????? FÖR ATT SPELA COOL?????? NÄ PRECIS DET ÄR INTE OKEJ FÖR ATT JAG ÄR TJEJ!! ! ! !! SKÖNT ATT KASTA TILLBAKA EN ÄCKLIG SKITHANSKE FULL MED VATTEN TILLBAKA. HOPPAS DET KOM MELLAN BENEN PÅ DEM OCH ATT DERAS KORTA FULA SAKER FRYSER TILL IS OCH GÅR AV. HA EN TREVLIG FREDAG ”!!!!!!!!

Politik och samhälle

Åkesson

21 nov , 2014  

AAAHHHHH HÅLLER PÅ MED ETT PROJEKT PÅ SO:N DÄR MAN SKA JÄMFÖRA TVÅ OLIKA POLITISKA SYSTEM!!! SVERIGE OCH RYSSLAND, VÄRSTA PROJEKTET NÅGONSIN! HAR DESSUTOM SOCKERSTOPP = INGEN CHOKLAD ELLER GODIS ELLER MUFFINS ELLER FUCKING SAFT!!!! tack för mig 🙂

Ilandsproblem, Politik och samhälle

Gubbjävlar

23 jan , 2013  

Alla gubbjävlar som tror att dom kan springa runt och tafsa på vem dom vill borde dra åt helvete. Fort som fan. Stryk ska dom ha också. Mycket!

Ilandsproblem, Politik och samhälle

SKOLAN ( SMÅ GRUPPER )

7 jun , 2011  

JAG HATAR ATT MAN SKA TA BORT ALLA SMÅ GRUPPER I SKOLAN . BARA FÖR ATT DET KOSTAR FÖR MYCKET !!! MAN SKA VÄLLA HA EN BRA UTBILDNING ELLER !!! 🙁 JAG HAR ALLTID HATAT SKOLAN MEN INTE SÅ HÄR MYCKET !!! JÄVLA SKOLA!!!