Ilandsproblem

Övriga problem. Folk som är arga och har skrivit inlägg om Ilandsproblem. Vem har inte åsikter om Ilandsproblem? Har du problem, ilska eller är arg om Ilandsproblem också?.

Ilandsproblem

Förkylningshelvete!

11 maj , 2015  

doktor

Jävla förkylningsdjävul till att ha dålig tajming. Dra åt det förbannade jävla pisshelvetet, virussate!

Ilandsproblem

MIN BLÅSA

29 jan , 2015  

kissa

ORKAR INTE VARA PISSNÖDIG DET ÄR SÅ JÄVLA TRÖTTSAMT

Ilandsproblem

VAD ÄR DET FÖR FEL?

16 jan , 2015  

HÖKEN, DU ÄR TWO FACED
FÖRSTÅR INTE VARFÖR DU HÅLLER PÅ SÅ MYCKET? BYTER SINNESSTÄMNING MER ÄN VÄDRET ÄNDRAS EN SOMMAREFTERMIDDAG
FALLER FÖR ETT GRUPPTRYCK SOM SÄGER ÅT DIG ATT SKADA DEN DU ÄLSKAR
WHAT, STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV
PLS

Ilandsproblem

Toalettpapper!

5 jan , 2015  

Sitter och skiter i lugn och ro, är ju ändå rätt gött att göra det ibland, men denna gången mådde jag inte så bra,

Så det var liksom lite mer kletigt idag än vanligt, nen äh skitsam liksom,

Men när jag sträckte mig efter toapappret. Så fanns det bara en lite bit kvar. Och det nyinköpta pappret står i hallen 🙁

Ilandsproblem

Postens fanskap

30 nov , 2014  

Förbeställde det enda spelet jag varit intresserad av på ett år. Släpps idag, fredag. Cdon skickar på torsdag så att det inte skall komma innan releasedatum men så är svenska posten djävulusiskt sölig så jag kommer att sitta helgen ut utan det förbaskade spelet. det kommer förmodligen komma på måndag/tisdag så jag måste undvika internet spoilers hela helgen med.

Och det har jag redan gjort en vecka för ENDAST Europa fick ett senare releasedatum. Om något så skall nordamerika ha ett senare releasedatum för senast ett spel i serien släpptes så skickade Kanada ut spelet 12 dagar tidigt… Allt detta för ett löjligt jävla barnspel.

Men Pokémon är ju så kul… Slask…

Ilandsproblem

TÄNDERNnrn

26 nov , 2014  

KAN MINA TÄNDER SAMARBETA PLS

,

Ilandsproblem

Fixa din jävla sida!

26 nov , 2014  

Test-saken på den här jävla sidan funkar fan inte!

Ilandsproblem

småglin

26 mar , 2014  

Att de inte bara kan hålla käften. Jävla småglin i klassen som bara snackar en massa skit när man försöker lära sig saker.

Blir så in i helvete förbannad. Så jävla respektlöst!
Jävla småfittor!

Ilandsproblem

grannar

20 mar , 2014  

Skulle vilja bo i en villa , stuga eller nåt, nu pallar jag inte grannar längre! Var fan nära att spraka en gubbe i arslet idag som hoppade på mig precis innan jag skulle iväg på middag , x har ringt o anmält gubben för barnmisshandel och gubben skällde ner mig för detta samtal wtf, jag har klagat i det tysta på hans kärings skrik o höga gnäll! deras satans ungjävel som skriker dagarna i ända för ingen anledning! eller ALLA anledningar då, för att hen e arg, glad, behöver bytas på, är törstig, hungrig, sjuk och så vidare vill bränna deras lya med fotogen .. Synd att man e så svenne att man inte vågar. Mordbrand ger dessutom för många år i finkan, inte värt det. Men ett jävla gastande till från käringen o hon får ’ett fint brev’ ..

Ilandsproblem

Ilska

14 feb , 2014  

Jag är så jävla arg.

Ilandsproblem, Sex och relationer

fyfan!

14 jun , 2013  

jag är så jävla arg på mig själv. jag trodde att denna sidan av mig inte fanns, men nu inser jag att den finns där. jag var på fest med min bästa kompis och vi var de ända nyktra där. en tjej på festen mådde inte bra alls så min kompis tog hand om henne och jag var väldigt medveten om att hon behövde hjälp men jag bara satt där och gjorde inget. jag är så in i helvetes arg att jag gjorde så och han har förlåtit mig men jag kommer inte kunna förlåta mig själv för att jag behandlade min kompis som gör så mycket för mig sådär. jävla skit jag!!!!!

Ilandsproblem

potatis helvete

14 jun , 2013  

jag skulle koka potatis idag och tro fan inte att när jag skulle hälla ut vattnet för potatisen var klara så tappade jag grytan och allt på mina fötter!! det gjorde ont som fan. inte nog med det så blev matta
helt förstörd också. några kompisar skulle komma och äta men det gick ju inte. så dem fick gå hem igen,fan vad sura dem blev!! /kålle

, , , ,