Jag hatar featured

Jag hatar featured. Allt om featured och skitfeatured. Hitta arga människor, arga artiklar och arga inlägg om featured. Sätt betyg och lämna kritik på dina favorit inlägg. Vad tycker du om featured? Följ ditt favvo hat objekt via Twitter, Facebook eller Google+. featured.

Djur och husdjur

Förbannade jävla kaniner

3 feb , 2015  

kanin

JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT KANINEN SKITER SÅ UTAV HELVETES MYCKET. SKITER FAN FEM GÅNGER SÅ MYCKET SOM HAN ÄTER!!!!

,

Hus och hem

Tvättid

5 jan , 2015  

Att nån nyinflyttad i området ska sno ens tvätttid varje måndag , och dessutom boka flera veckor framåt, har inte varit några problem innan , och då ska det inte va det nu heller, så håll dig till en annan dag , eller ta nästa tvättstuga ditt dumnöt.

, ,

IT och data

fitt dator

3 dec , 2014  

Blir så jävla fittförbannad på min datajävel! den är fan störd i skallen. jag sitter på skolan och ska skriva nån dumjävla samhällsuppgift. och för att göra den så behöver jag kunna gå in på hotmail.com en tror ni det funkar? NEJ!! BLIR SÅ JÄVLA LESS!! jag har internet och kan gå in på allt annat men inte just den jävla skitsidan.. vafan ska jag göra?? asså åhh. och när jag ska gå till vår IT-tekniker för att fråga honom om hjälp så är han ju såklart inte här!! känner för att kasta datorn i väggen men då måste jag köpa en ny och det har jag fan inte råd med…

,

Ilandsproblem

TÄNDERNnrn

26 nov , 2014  

KAN MINA TÄNDER SAMARBETA PLS

,