IT och data

IT och data problem. Folk som är arga och har skrivit inlägg om IT och data. Vem har inte åsikter om IT och data? Har du problem, ilska eller är arg om IT och data också?.

IT och data

fitt dator

3 dec , 2014  

Blir så jävla fittförbannad på min datajävel! den är fan störd i skallen. jag sitter på skolan och ska skriva nån dumjävla samhällsuppgift. och för att göra den så behöver jag kunna gå in på hotmail.com en tror ni det funkar? NEJ!! BLIR SÅ JÄVLA LESS!! jag har internet och kan gå in på allt annat men inte just den jävla skitsidan.. vafan ska jag göra?? asså åhh. och när jag ska gå till vår IT-tekniker för att fråga honom om hjälp så är han ju såklart inte här!! känner för att kasta datorn i väggen men då måste jag köpa en ny och det har jag fan inte råd med…

,

IT och data

Hatar hårdiskar

12 nov , 2014  

Min hårddisk med alla mina miljarders bilder har gått sönder och på den jävla affären kan inte laga den och måste betala typ 400spänn för att lämna den till nån annan som inte heller kan laga den jävla dreten med hela mitt liv på… 🙁

IT och data

SATANS FÖRBANNADE INTERNET

12 nov , 2014  

INTERNET ÄR SÅ SJUKT JÄVLA SATANS I HELVETES LÅNGSAMT!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAHHHHHHHHHHHH HHHHHHHH HHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHH JÄVLA SATFLÄSK JAG VÄGRAR GÅ OCH LÄGGA MIG INNAN JAG SETT TWD FITTTAAAAAAAAAAA AAAAAAA

,

IT och data

Microsoft satans verifiering av email

29 sep , 2014  

Skall skicka in en uppgift till en lärare via mail just nu. Problemet är att dem där jävla microsoft ber om att få verifiera mitt konto IGEN! Jag har redan gjort det FEM GÅNGER men det jävla pisset fortsätter komma tillbaka. ”Kanske är vi överbeskyddane men” ja det kan ni ge er FAN PÅ ATT NI ÄR. GE FAN I MIN MAIL.

Och när jag verifierat mitt konto, har skrivit i alla steg med säkerhetskoder och trycker på nästa så förväntar jag mig att komma till min mail så att jag kan skicka det förbannade religionsarbetet. NEJ! Du visas din säkerhetsinformation utan NÅGON som helst möjlighet att trycka vidare till din mail. Och när jag försöker trycka in på något annat så ber den om att verifiera mitt konto igen, så börjar karusellen en gång till! FAAAN!!! %#€∞#”

IT och data

Satans Android-telefonjävel

26 aug , 2014  

Jag blir så jävla arg på min telefonjävel, det värsta är fan att det inte går att stänga av alla ljuden. När man startar upp den så ska den spela nån jävla samsung-melodi som inte verkar gå att stänga av. Jag har stängt av alla ljud men ändå håller den på leva om när jag ska kolla på filmklipp osv. Börjar t o m att fundera på att gå över till den onda sidan och köpa en iPhone för jag börjar bli så jävla less på det här nu. Hur kan man tillverka en telefon som gör ägaren upprörd flera gånger per dag, man börjar ju undra om det är något socialt experiment eller så!!

,

IT och data

Fel på allt

29 jul , 2014  

Fy fan i helvetes jävla skit vad trött jag är.
Först går processorn sönder, sen går moderkortet sönder så nu är jag inne på min
andra vecka utan dator. Ska snart skicka in mitt moderkort och måste därför skruva isär hela datorhelvete medans det är 30+ grader ute, sen måste jag vänta en vecka på att moderkortet skickas tillbaka. FAN!

, ,

IT och data

Köpa biljetter till CEBIT!

22 feb , 2011  

La ut surt förvärvade slantar, hela 2 x 35 EUR på en biljett till mig själv och partnern till CEBIT. Sedan upptäckte jag genom en kollega att de gick att beställa helt gratis via en onlinehandlare för endast portoavgiften, utan köptvång och i allmänhet no strings attached. Och ja, det fungerade för han fick sin biljett härdomdagen på posten. Knas!

,