IT och data

Microsoft satans verifiering av email

29 sep , 2014  

Skall skicka in en uppgift till en lärare via mail just nu. Problemet är att dem där jävla microsoft ber om att få verifiera mitt konto IGEN! Jag har redan gjort det FEM GÅNGER men det jävla pisset fortsätter komma tillbaka. ”Kanske är vi överbeskyddane men” ja det kan ni ge er FAN PÅ ATT NI ÄR. GE FAN I MIN MAIL.

Och när jag verifierat mitt konto, har skrivit i alla steg med säkerhetskoder och trycker på nästa så förväntar jag mig att komma till min mail så att jag kan skicka det förbannade religionsarbetet. NEJ! Du visas din säkerhetsinformation utan NÅGON som helst möjlighet att trycka vidare till din mail. Och när jag försöker trycka in på något annat så ber den om att verifiera mitt konto igen, så börjar karusellen en gång till! FAAAN!!! %#€∞#”Lämna ett svar