Hus och hem

Folk som är arga och har skrivit inlägg om Hus och hem. Vem har inte åsikter om Hus och hem? Har du problem, ilska eller är arg om Hus och hem också?.

Hus och hem

Tvättid

5 jan , 2015  

Att nån nyinflyttad i området ska sno ens tvätttid varje måndag , och dessutom boka flera veckor framåt, har inte varit några problem innan , och då ska det inte va det nu heller, så håll dig till en annan dag , eller ta nästa tvättstuga ditt dumnöt.

, ,

Hus och hem

satans jävla hantverkare

4 jan , 2015  

Är så spyless på idioten till takläggare som aldrig får tummen ur arslet och gör färdigt det han påbörjat för flera månader sen..han kommer inte få nåra bra referenser iaf haha

Hus och hem

gräsklipparjävel

17 jun , 2014  

Gick ut och tänkte klippa gräset och. Det gick ju bra tills attt jag kom på att den läcker bensin.. det droppar som ett såll så jag tejpade en burk under och körde. Sen så vart det slut på bensin så jag tankade och skulle starta och snöret går av, VAFAAAAAAN!@#! Hade jag ägt klipparen hade jag tagit yxan omedelbart och slagit sönder den i molekyler. Fyfan för briggs & stratton motorer !

Hus och hem

En jävla ***boll.

26 mar , 2014  

Jag blir så jävla förbannad på min lillasyster!
Här hemma är det jag som tar hand om huset, gör mitt gymnasiearbete, handlar hem och lagar mat när föräldern är bortrest. Men vad fan gör hon? Jo, hon sitter på sitt jävla te-luktande rum hela dagarna, surfar vines, får underkänt i alla jävla ämnen i skolan och äter ingenting förutom en sak, just det…

Jag köpte dem för mina egna pengar, idag efter jag tränade idag trots att jag knappt har några kvar och trots min sömnlösa helg när jag arbetat 2 dygn i sträck endast för att få mitt arbete ogjort på grund av en glitch i programmet. Två chokladbollar idag som jag tog med hem för att äta medan jag började om mitt arbete.

Men jag valde att spara en av dem för att äta nu ikväll, men visst som fan har hon tagit den utan att säga ett knyst om det. Jag blev så sjukt arg att jag inte visste vad jag skulle göra, så jag fick tag på plastburken i köket. Den som vår far lämnat 500kr i för att vi ska kunna överleva den tiden han är borta utan att använda våra egna pengar. Självklart har min syster redan tagit 200kr och köpt vad jag kan se; en påse med bröd. Vart resten av pengarna gått åt kunde jag se i hennes papperskorg när jag snokat;(chips & godis). Hursomhelst, jag fick tag på burken och vred sönder den i småbitar för att inte avreagera mig på den lata fittan.

För det vore ju synd om hon gick sönder och vem annars ska man bli arg på om inte hennes ”förgyllda” närvaro finns?

… jag är fortfarande arg och därför letade jag upp denna sidan för att avreagera mig mer.

Hus och hem, Ilandsproblem

Förbannade skit!

14 jun , 2013  

Jag har en inkonsekvent förälder som verkar tro att jag är 8år(jag är 17). Om hon skriker på mig och så tror hon att jag inte kommer skrika tillbaka. Helt jävla korkad. När man gör sitt bästa och hon blir likväl förbannad vilket i sin tur gör mig ännu mer förbannad. Jag var fan nära att så sönder väggen och börja krossa fönster och människor. FAN!

Hus och hem

Skall du handla på IKEA så håll dig till möbler och småkrafs!

22 feb , 2011  

Fick ett IKEA kök på köpet när jag köpte hus och nu står jag här med en förbannad köksblandare som läcker och det går inte att få tag på reservdelar någon annan stans än på IKEA eftersom det de säljer är ”no name” skit! IKEA har till råga på allt inte reservdelarna hemma så de måste lägga en beställning så att det tar ytterligare tid innan man får sin reservdel. Är det så man får nöjda kunder? Jävligt bra tänkt! Inte nog med att IKEA är världens tråkigaste ställe att gå och handla på, kvalitén på deras produkter brister där det är som viktigast.
Köp inte köksblandare på IKEA utan håll dig till kända märken som FM Mattsson och Mora! Då kan du alltid få tag på reservdelar.

,