Jag hatar familj

Jag hatar familj. Allt om familj och skitfamilj. Hitta arga människor, arga artiklar och arga inlägg om familj. Sätt betyg och lämna kritik på dina favorit inlägg. Vad tycker du om familj? Följ ditt favvo hat objekt via Twitter, Facebook eller Google+. familj.

Hus och hem

En jävla ***boll.

26 mar , 2014  

Jag blir så jävla förbannad på min lillasyster!
Här hemma är det jag som tar hand om huset, gör mitt gymnasiearbete, handlar hem och lagar mat när föräldern är bortrest. Men vad fan gör hon? Jo, hon sitter på sitt jävla te-luktande rum hela dagarna, surfar vines, får underkänt i alla jävla ämnen i skolan och äter ingenting förutom en sak, just det…

Jag köpte dem för mina egna pengar, idag efter jag tränade idag trots att jag knappt har några kvar och trots min sömnlösa helg när jag arbetat 2 dygn i sträck endast för att få mitt arbete ogjort på grund av en glitch i programmet. Två chokladbollar idag som jag tog med hem för att äta medan jag började om mitt arbete.

Men jag valde att spara en av dem för att äta nu ikväll, men visst som fan har hon tagit den utan att säga ett knyst om det. Jag blev så sjukt arg att jag inte visste vad jag skulle göra, så jag fick tag på plastburken i köket. Den som vår far lämnat 500kr i för att vi ska kunna överleva den tiden han är borta utan att använda våra egna pengar. Självklart har min syster redan tagit 200kr och köpt vad jag kan se; en påse med bröd. Vart resten av pengarna gått åt kunde jag se i hennes papperskorg när jag snokat;(chips & godis). Hursomhelst, jag fick tag på burken och vred sönder den i småbitar för att inte avreagera mig på den lata fittan.

För det vore ju synd om hon gick sönder och vem annars ska man bli arg på om inte hennes ”förgyllda” närvaro finns?

… jag är fortfarande arg och därför letade jag upp denna sidan för att avreagera mig mer.