Allt

S.

17 jun , 2014  

Jag är så jävla arg, på så många saker att jag knappt kan skriva allt här!

Men först. Jag går på högskolan, har klarat allt utom en tenta vad jag vet men fuck ingen lärarna har inte rapporterat in sliten så csn vägrar ge mig pengar. Jag har fått 5.or!!! Jävla pisskola med lärare som inte gör det de ska!!! Inte Heller kan jag föra något åt det.

Till råga på allt kan vi inte längre köpa kaffe för allt är fuck ingen stängt över sommaren. Sen botten av allt. Hittade en sketen maskin-kaffeapparat och en sedelväxlare hade otroligt nog sedlar. Inte FAN tog maskinen sedeln så jag får fortsätta vara aptrött på gränsen till medvetslös. Detta gör att jag bara vill dra hem, skita i svåra mattekursen och bara dra.

Men då kanske jag inte klarar den sliten! !
Flera kompisar har jag upptäckt är falska, vågar inte lita på dem och andra suger musten ur mig. Min pojkvän har pm ibland och är inte här.

Är också så extremt arg på mitt ex som förstörde mitt liv så gravt. Det jävla äckel lämnade mig efter 5 år och ett år efter var hans hora till klasskamrat gravid.

Hade kanske inte blivit så stort om han var en skit, men han hade varit världens bästa och sen bara flipp så hände detta.

Jag är så arg och trött på mitt liv. Jag är arg på att ens känna likadant som när det tog slut, att jag inte orkar leva längre.
men nu är det mest för att jag ät.trött på all slit inte för att jag är ledsen.

Mina föräldrar finns inte där. De förstår inte.
folk fattar inte hur jävla jobbigt det är att KONSTANT ha ont i huvudet, magen, vara trött, seg, yr, illamående. Det känns som om jag kommer dö om jag bara lyfter en arm, pga all ansträngning.

FUCK MY LIFE ANDT ALLA OTHERS.


Kommentera