Allt

Självisk och girig syrra

21 nov , 2014  

ALLTSÅ MIN JÄLVA SYRRA… Hon är så jävla självisk. Hon kommer och ber om att få låna mina bruna boots och sen när jag frågar om jag får låna en av hennes två ipads (hon använder inte någon av dem) säger hon nej. Hon är alltid så.
Jag skulle gå och köpa en byrå med mamma. Sen kommer hon och ska följa med och säger att hon ska ha en garderob som verkligen inte får plats i hennes rum. Mamma blir less och orkar inte längre så jag får ingen garderob (som jag verkligen behöver). Precis efter får min syster den delen av mammas garderob som jag bett om i TVÅ år, bara sådär! Sen är det alltid hon som får bestämma maten. När hon inte får som hon vill säger hon att hon inte ska äta något och det måste hon så det blir maten alltid tillagad som hon vill. Det ska alltid vara den korven hon gillar i korvstroganofen och det ska alltid vara vit pasta istället för fullkorn. Jag bli så himla trött. När något väl handlar om mig kommer hon där och helt plötsligt handlar allt om henne. En gång bad jag henne om en PENNA men hon vägrade. Nästa dag kom hon och ville ha mina hörlurar permanent. Hon ville inte låna dem utan hon skulle ha dem. Blir så himla arg och behövde skriva av mig.


Kommentera