Allt

Va det nått annat?

26 apr , 2014  

Jag blir så arg så jag fan kokar över, egentligen för typ ingenting.. Min borderline gör att jag blir totalt rosenrasande ibland. Idag är en sån dag! En liten ”diskussion” som började som en liten piss sak vart i mitt huvud helt förjävligt. Det brann, rejält I huvudet på mig. Synd bara att halva släkten hörde på. Och inte nog med det så har jag en syster som är så fruktansvärt irriterande, det spelar absolut ingen roll vad det handlar om, hon blir arg för minsta lilla, vi lever inte under samma tak men hon tycker endå att jag ska svara så fort hon hör av sig, och nåde mig om jag inte svarar inom ett par minuter!! Jag blir så less, och jag ska vara den äldre, men jag pallar fan inte det där.. Och idag som gräddet på moset så va hon tvungen att häva ur sig att jag var i princip helt värdelös eftersom jag inte svarade i tid just i den sekunden som jag va som argast!! Panik!!! Glad jävla fitt påsk!!Kommentera