Jag hatar snus

Jag hatar snus. Allt om snus och skitsnus. Hitta arga människor, arga artiklar och arga inlägg om snus. Sätt betyg och lämna kritik på dina favorit inlägg. Vad tycker du om snus? Följ ditt favvo hat objekt via Twitter, Facebook eller Google+. snus.

Ilandsproblem

Beroende

7 jun , 2011  

Jag är så jävla förbannad, jag håller på att sluta snusa. Det har inte änns gått 24 timmar och jag håller redan på att krypa ur skinnet. Det var inte änns frivilligt. Ekonomin tillåter det ej längre. Fyfan. Vill bara gå berserk

, ,

Ilandsproblem

Köpa snus på Ica Maxi i Umeå

21 feb , 2011  

Hur jävla svårt kan man göra det för en person som vill köpa en stock snus? Skulle köpa en stock ettan portion på Ica Maxi idag. Förut kunde man köpa stockar direkt i kundtjänst. Numera måste man gå in i butiken, gå fram till en terminal och på en skärm välja en produkt. Klicka på ”skriv ut ett jävla-papper”. Ta pappret och gå till en kassa. Vänta i kö………………………………………………… Visa leg! (Fast jag snart är 40 år! Ica Maxi är troligtvis Sveriges mesigaste företag och va fan har det för betydelse om en 15 åring lyckas köpa snus lite då och då) Betala och få ett nytt kvitto med en kod. Ta det kvittot och gå till en automat och där slå in koden och efter 10 sekunder kommer en stock snus ut i botten på automaten. Är det utveckling och framsteg? Fy fan vilket jävla värdelöst system. Sista gången jag köper droger i den där jävla skitbutiken.

, , , ,