Jag hatar jävla

Jag hatar jävla. Allt om jävla och skitjävla. Hitta arga människor, arga artiklar och arga inlägg om jävla. Sätt betyg och lämna kritik på dina favorit inlägg. Vad tycker du om jävla? Följ ditt favvo hat objekt via Twitter, Facebook eller Google+. jävla.

Allt

alltså. vad fan?

2 apr , 2014  

Jag är så jävla arg på min psykolog. Fy fan vad jag är arg på henne. Hon påstår sig vara specialist på behandling av personer med posttraumatiskt stressyndrom. ÄNDÅ SITTER HON DÄR OCH SER UT SOM ETT JÄVLA FRÅGETECKEN VARJE GÅNG JAG BERÄTTAR FÖR HENNE ATT DET ÄR EN JÄVLA PÄRS ATT SITTA DÄR OCH ÅTERUPPLEVA ALL GAMMAL SKIT. FÖR HELVETE. BOTA MIG, GÖR MIG FRISK, DO YOUR THING? Nej. Istället sitter hon där, som det lilla frågetecken hon är, och säger tyst och lugnt ”jag beklagar”. VADÅ BEKLAGAR? SLUTA BEKLAGA DIG OCH GÖR NÅGOT VETTIGT. FÖR HELVETE.

Dessutom behandlar min vän mig som ett jävla psyko. Som att PTSD vore samma sak som schizofreni eller narkotikainducerad psykos. DET ÄR DET INTE. OKEJ? åh jävla piss. Livet. Fan ta dig i skrevet.

, , ,

Ilandsproblem, Sex och relationer

Jag är så JÄVLA ARG!!!

29 maj , 2012  

Mitt ex som är ett jävla svin ska alltid hitta något sätt för att göra livet surt för mig! Och den här gången vet han inte ens hur mycket han förstör, han bara gör det ändå! Jag har sett till att jag sluppit se eller ha något med honom att göra i mer än ett halvår men nu har han sett till att jag måste se honom mycket oftare. Han vet det inte ens själv än men faaaan vad jag blir galen! Jag skulle ju föredra om jag aldrig någonsin såg honom igen. Inte nog med att han är ett svin medvetet utan det ska alltid lyckas bli så att han även gör saker omedvetet! Gaaaah jag är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen nu!!! Vill bara ge honom en fet jävla smäll!

, , ,